ledenvergedering van 14/11

Besproken punten:

1e: bij overnamen van vogel van andere liefhebber moet u ervoor zorgen deze op uw inventaris wordt geplaatst en dit door te melden aan het bestuur maar u moet ook zeker nazien dat de liefhebber van waar de vogel komt deze zeker niet meer op zijn inventaris plaatst. Anders wordt deze vogel weer bij de liefhebber van afkomst gezet. Daar kunnen wij van het bestuur niets aan doen, ook kunnen wij dit niet nazien omdat dit volledig via computer gaat. Enkel de liefhebber van afkomst zal dit kunnen laten nakijken in de maatschappij waar hij is ingeschreven.

2e: De plaats van het parkoer werd weer besproken en zal begin januari vast liggen. De vorige Parkoerplaatsen werden niet geschikt gevonden door onze Liefhebbers en Bestuur wegens veiligheid en geluid. verdere afspraken komen er bij volgende vergaderingen.

3e: Bij onze geplande vergadering van 12/12 is het de laatste kans om de inventarissen te tekenen, indien dit niet gebeurd tegen deze dag zullen er GEEN bondskaarten voor uw vogels zijn en kan u er niet mee spelen.

Het Bestuur